Juf gevraagd

De drie oudste jongens gaan naar school. Helaas is het voor hen niet mogelijk om het onderwijs op de lagere school in Powakka te volgen. Het onderwijs hier sluit namelijk niet goed aan op het onderwijs in Nederland. Bij rekenen is het niveau bijvoorbeeld veel hoger als in Nederland. Voor Nederlands geldt echter het omgekeerde. Naast het aansluitingsprobleem zijn er andere overwegingen geweest die ervoor hebben gezorgd dat we gekozen hebben voor thuisonderwijs. Naast ons huis staat een lokaal waar iedere dag les wordt gegeven.

Om geen last te hebben van de anderen even op afstand schoolwerk maken.

Omdat is gebleken dat naast het werk in de gemeente en de huishouding het onmogelijk is om ook nog les te geven is besloten om voor het onderwijs een onderwijsvrijwilligster te zoeken. Voor het jaar 2017 – 2018 is dat Ingrid de Mos uit Veenendaal.

Mocht je PABO hebben gedaan, vrouw zijn én belangstelling hebben om een jaar vrijwillig op het zendingsveld les te geven dan nodigen we je bij dezen uit om contact met ons of het zendingsbureau op te nemen (0318-505541 / info@zhhk.nl). Werkgevers zijn trouwens verplicht om een jaar onbetaald verlof te geven als dat gewenst wordt. De zending biedt een vrijwilligersbijdrage, huisvesting op het terrein, een veiligheidscursus, een gratis ticket en andere relevante zaken.

Mocht je willen helpen bij het jeugdwerk dan stellen we dat zeer op prijs.

We horen graag van je!

Lekker ruim lokaal. De airo is trouwens uit functie.