Reageer op: Gebedspunten

Home Forums TFC Discussiegroep Gebedspunten Reageer op: Gebedspunten

#359
Jacco Huijzer
TFC Lid

Vanmiddag gebeld met Ammiël.
– De kinderen kwakkelen nogal met de gezondheid, net als Hellen. De kinderen hebben last van hun longen, vooral Mark. Gerald lijkt er nu ook last van te krijgen. Hellen heeft al lange tijd last van diarree. We kunnen bidden voor hun gezondheid.
– Voor eerste kerstdag hadden ze een bus gehuurd. De gemeenteleden hadden zich opgegeven dmv een briefje. Toen ’s ochtends een aantal mensen zich afmeldde, zonk bij Ammiël de moed in de schoenen. De oorzaak van de afmelding leek vooral schaamte te zijn. Daarom kregen we het mailtje. Uiteindelijk zat de bus meer dan vol, en hadden ze een goede dag. Er waren ca. 200 personen aanwezig. Ammiël heeft gepreekt. We mogen God danken voor deze dag en bidden of dit mag bijdragen in de opbouw van de gemeente.
– Tweede kerstdag waren ze bij Andy en Jacolien Bijkerk op bezoek. Andy is eigenaar van MAF Suriname. Op dat moment kreeg Andy een noodoproep; een kindje van 4 jaar had ademhalingsproblemen. Hij vroeg of Ammiël mee wilde. In het kader van de uitbreiding van Gods Koninkrijk in Suriname mogen we ook het werk van de MAF in Suriname wel opdragen, denk ik…
– Nieuwjaarsdag ervoeren ze als ‘saai’. In gedachten waren ze vooral in Nederland, bij wat er in Nederland allemaal op een nieuwjaarsdag gedaan wordt. We bidden dat ze zich ook op zulke momenten thuis voelen in Powakka, als jullie begrijpen wat ik bedoel…
– Puntje voor binnen de TFC: de karakters van Hanneki en Ammiël lijken af en toe te botsen. We bidden dat de harmonie bewaard mag blijven.
– Binnenkort begint de ‘definitieve’ kinderwerkster. Laten we het kinderwerk, dat min of meer naast het werk van Ammiël plaatsvindt, ook in het gebed opdragen.